Kiszámítható automata öntözőrendszer

Az egyik legjobb és legszerethetőbb tulajdonsága az automata öntözőrendszernek, a kiszámíthatósága. Ezt általában nagyon szeretika felhasználók! Nagyon szeretnek arra gondolni, hogy nem kell gondolkodni a fárasztó esti locsolásra, vagy arra, hogy ki lesz majd megkérve akkor, amikor nyaralni mennek.

Tudják, hogy az automata öntözőrendszer bekapcsol és a programozásának megfelelően megöntözi a kertet. „Nem is gondolták volna, hogy ez ilyen jó!” – hallgatom nap, mint nap a rengeteg dicséretet, hogy mennyire elégedettek a végeredménnyel.

Természetesen ahhoz, hogy az automata öntözőrendszer tökéletesen működjön másra is szükség van, mint technológiára. Szükséges, hogy az öntözőrendszer alkatrészek jó minőségűek legyenek, és a szerelő nagy gyakorlattal rendelkezzen. Bizony ellenkező esetben az eredmények elmaradhatnak! Gyakran kacérkodnak a maguknak telepítéssel a pékek és asztalosok. Azért, ha igazán jót akar, akkor bízza inkább szakemberre! Én sem sütök magamnak kenyeret.

Nem csak az automata öntözőrendszer működése, de a legfontosabb, legalapvetőbb működtetési tényező fogyasztása is kiszámíthatóvá válik. És ez pedig a víz! A legjobb, ha alternatív vízforrásról, vagy természetes vízforrásról üzemeltetjük. Ugyanakkor, ha a vezetékes vízről megy az automata öntözőrendszer, akkor is a csatornadíjat megspórolhatjuk, ha almérőt szereltetünk fel rá.

Még senkit sem hallottam úgy nyilatkozni, hogy megbánta volna, hogy velem telepítette az öntözőrendszerét. Követtem már el hibákat, de mindig ki is javítottam őket. Ajánlom magamat!